Gisteren waren er onder andere de cijfers van ExxonMobil en ook de grootste oliemaatschappij in de wereld deed het beter dan verwacht. De winst per aandeel lag 25 dollarcent boven de gemiddelde verwachting.

De meeste grote namen uit de S&P 500 hebben inmiddels al gerapporteerd, in de komende dagen en weken gaan vooral nog enkele honderden kleine bedrijven met cijfers komen.

Fumiyuki Nakanishi, strateeg in Tokio bij SMBC Friend Securities Co, is van mening dat de cijfers aantonen dat de Amerikaanse economie zich opnieuw op het juiste spoor bevindt.

Gisteren waren er onder andere de cijfers van ExxonMobil en ook de grootste oliemaatschappij in de wereld deed het beter dan verwacht. De winst per aandeel lag 25 dollarcent boven de gemiddelde verwachting. De meeste grote namen uit de S&P 500 hebben inmiddels al gerapporteerd, in de komende dagen en weken gaan vooral nog enkele honderden kleine bedrijven met cijfers komen. Fumiyuki Nakanishi, strateeg in Tokio bij SMBC Friend Securities Co, is van mening dat de cijfers aantonen dat de Amerikaanse economie zich opnieuw op het juiste spoor bevindt.