Als gevolg daarvan geeft Boskalis vandaag 3.284.415 nieuwe gewone aandelen uit.

Op grond van de regels van Euronext Rulebook Book I moeten deze aandelen tot de handel worden toegelaten aan NYSE Euronext Amsterdam.

Deze toelating zal op 4 juni 2013 plaatsvinden. Na vandaag bedraagt het totale aantal gewone aandelen Boskalis 120.265.063. Een informatiedocument als bedoeld in de artikel 5:3 onder d en 5:4 onder e van de Wet op het financieel toezicht is gelijktijdig met dit persbericht beschikbaar gesteld via de website van Boskalis (www.boskalis.nl), zodat geen verplichting tot publicatie van een prospectus bestaat in verband met deze toelating.

Als gevolg daarvan geeft Boskalis vandaag 3.284.415 nieuwe gewone aandelen uit. Op grond van de regels van Euronext Rulebook Book I moeten deze aandelen tot de handel worden toegelaten aan NYSE Euronext Amsterdam. Deze toelating zal op 4 juni 2013 plaatsvinden. Na vandaag bedraagt het totale aantal gewone aandelen Boskalis 120.265.063. Een informatiedocument als bedoeld in de artikel 5:3 onder d en 5:4 onder e van de Wet op het financieel toezicht is gelijktijdig met dit persbericht beschikbaar gesteld via de website van Boskalis (www.boskalis.nl), zodat geen verplichting tot publicatie van een prospectus bestaat in verband met deze toelating.