Die geven echter niet thuis, zoals diverse studies aantonen. 55% van de KMO-bedrijfsleiders zou nu niet meer herbeginnen, rekening gehouden met de huidige omstandigheden. Het businessklimaat is in de Verenigde Staten met andere woorden sterk verslechterd.

Volgens de econoom Tim Kane daalt het totaal aantal jobs in de kleinere bedrijven, terwijl die kleinere bedrijven nochtans de belangrijkste werkgevers zijn. Pas opgerichte kleine bedrijven blijken steeds terughoudender om mensen in dienst te nemen, zo blijkt.

Die geven echter niet thuis, zoals diverse studies aantonen. 55% van de KMO-bedrijfsleiders zou nu niet meer herbeginnen, rekening gehouden met de huidige omstandigheden. Het businessklimaat is in de Verenigde Staten met andere woorden sterk verslechterd. Volgens de econoom Tim Kane daalt het totaal aantal jobs in de kleinere bedrijven, terwijl die kleinere bedrijven nochtans de belangrijkste werkgevers zijn. Pas opgerichte kleine bedrijven blijken steeds terughoudender om mensen in dienst te nemen, zo blijkt.