De 500.000e mobiele telefonieklant koos voor een KING abonnement. Op amper 6 maanden tijd zag Telenet zijn klantenbasis voor mobiele telefonie bijna verdubbelen.

Dit is volledig toe te schrijven aan het succes van KING en KONG, de simpele en transparante tariefplannen met veel belminuten, sms'jes en mobiel internet die eind juli werden gelanceerd.

Half miljoen klanten dankzij succes KING en KONG

Vijf maanden na de introductie van KING en KONG op 27 juli 2012 bereikt Telenet de kaap van een half miljoen mobiele telefonieklanten.

Dit is bijna een verdubbeling ten opzichte van eind juni 2012, toen het bedrijf 275.000 mobiele abonnees telde. Telenet is gestart met het aanbieden van mobiele diensten in 2006.

De 500.000e mobiele telefonieklant koos voor een KING abonnement. Op amper 6 maanden tijd zag Telenet zijn klantenbasis voor mobiele telefonie bijna verdubbelen. Dit is volledig toe te schrijven aan het succes van KING en KONG, de simpele en transparante tariefplannen met veel belminuten, sms'jes en mobiel internet die eind juli werden gelanceerd.Half miljoen klanten dankzij succes KING en KONG Vijf maanden na de introductie van KING en KONG op 27 juli 2012 bereikt Telenet de kaap van een half miljoen mobiele telefonieklanten. Dit is bijna een verdubbeling ten opzichte van eind juni 2012, toen het bedrijf 275.000 mobiele abonnees telde. Telenet is gestart met het aanbieden van mobiele diensten in 2006.