In een rapport van 71 pagina's gaf hij 50 redenen aan waarom de goudprijs zal blijven stijgen. Vooral de charts spreken volgens Holmes in het voordeel van de goudprijs, hij gaf maar liefst 47 charts mee die aangeven dat het goud inderdaad de opwaartse beweging heeft hervat.

Holmes verwijst onder andere naar het geldaanbod, de vraag vanuit de groeimarkten, de evolutie van de goudprijs onder de verschillende Amerikaanse presidenten enzovoort om zijn positieve visie met betrekking tot de goudprijs te ondersteunen. Een koersdoel voor het goud kan of wil hij echter niet geven.

In een rapport van 71 pagina's gaf hij 50 redenen aan waarom de goudprijs zal blijven stijgen. Vooral de charts spreken volgens Holmes in het voordeel van de goudprijs, hij gaf maar liefst 47 charts mee die aangeven dat het goud inderdaad de opwaartse beweging heeft hervat. Holmes verwijst onder andere naar het geldaanbod, de vraag vanuit de groeimarkten, de evolutie van de goudprijs onder de verschillende Amerikaanse presidenten enzovoort om zijn positieve visie met betrekking tot de goudprijs te ondersteunen. Een koersdoel voor het goud kan of wil hij echter niet geven.