Kerr is voorstander van de directe manier via opties en futures. Dat is namelijk de meest directe weg om in te spelen op prijsbewegingen. Voorwaarde is natuurlijk dat die prijsbeweging juist wordt ingeschat.

Het belangrijkste voordeel van opties en futures is dat de winsten onbeperkt zijn, het belangrijkste nadeel is dat ook hetzelfde geldt voor de verliezen. Kerr adviseert daarom om goed geïnformeerd te zijn alvorens met opties of futures te starten.

De voorkeur van Kerr gaat uit naar opties, omdat via het opzetten van bijvoorbeeld spreads het mogelijk is om de risico's te verkleinen. Ook in geval van opties is enige voorkennis wel vereist.

Kerr is voorstander van de directe manier via opties en futures. Dat is namelijk de meest directe weg om in te spelen op prijsbewegingen. Voorwaarde is natuurlijk dat die prijsbeweging juist wordt ingeschat. Het belangrijkste voordeel van opties en futures is dat de winsten onbeperkt zijn, het belangrijkste nadeel is dat ook hetzelfde geldt voor de verliezen. Kerr adviseert daarom om goed geïnformeerd te zijn alvorens met opties of futures te starten. De voorkeur van Kerr gaat uit naar opties, omdat via het opzetten van bijvoorbeeld spreads het mogelijk is om de risico's te verkleinen. Ook in geval van opties is enige voorkennis wel vereist.