Bij ConvertBond.com berekende econoom Lawrence McDonald dat dit jaar het woord 'zeepbel' in connectie met de financiële markten al maar liefst 4600 keer werd gebruikt. Aan het huidige tempo zullen we op het einde van dit jaar in de buurt van 8000 waarschuwingen uitkomen.

Het spreekt voor zichzelf dat door het veelvuldig gebruik van het woord 'zeepbel' de inhoud van dit woord volledig uitgehold wordt. Een andere mogelijkheid is dat we een voorspelling krijgen die zichzelf zal invullen. Beleggers op hun hoede voor zeepbellen kunnen bij het minste gerucht op de vlucht slaan.

Bij ConvertBond.com berekende econoom Lawrence McDonald dat dit jaar het woord 'zeepbel' in connectie met de financiële markten al maar liefst 4600 keer werd gebruikt. Aan het huidige tempo zullen we op het einde van dit jaar in de buurt van 8000 waarschuwingen uitkomen. Het spreekt voor zichzelf dat door het veelvuldig gebruik van het woord 'zeepbel' de inhoud van dit woord volledig uitgehold wordt. Een andere mogelijkheid is dat we een voorspelling krijgen die zichzelf zal invullen. Beleggers op hun hoede voor zeepbellen kunnen bij het minste gerucht op de vlucht slaan.