Sommige van die bedrijven - we denken daarbij onder andere aan Apple, IBM en Google - staan bekend. Vorige week vrijdag verraste echter ook General Electric in positieve zin met de cijfers.

Ayako Sera, strategist in Tokio bij Sumitomo Trust & Banking Co, merkt op dat niet alleen de Verenigde Staten het economisch goed doen, wereldwijd lijkt de economie in herstel.

Het ergste lijkt dus achter de rug te zijn. Bovendien zou volgens Sera ook het inflatiegevaar in China niet overroepen moeten worden. Anderzijds verwacht hij dat India morgen de rente opnieuw gaat verhogen.

Sommige van die bedrijven - we denken daarbij onder andere aan Apple, IBM en Google - staan bekend. Vorige week vrijdag verraste echter ook General Electric in positieve zin met de cijfers. Ayako Sera, strategist in Tokio bij Sumitomo Trust & Banking Co, merkt op dat niet alleen de Verenigde Staten het economisch goed doen, wereldwijd lijkt de economie in herstel. Het ergste lijkt dus achter de rug te zijn. Bovendien zou volgens Sera ook het inflatiegevaar in China niet overroepen moeten worden. Anderzijds verwacht hij dat India morgen de rente opnieuw gaat verhogen.