Er zullen immers weinig aandeelhoudersvergaderingen zijn waar zo veel aandeelhouders zich melden.

Volgens de berichten ruim 40.000 kwamen samen in een sporthal in Omaha. Ook zullen er weinig bedrijven zijn waar de topman met zoveel complimenten wordt overladen. Kritiek op Warren Buffett is er nauwelijks.

Een voorstel van David Witt dat Berkshire dividend gaat betalen werd praktisch weggehoond door de aandeelhouders. Slechts 1,09% was voor dit voorstel.

Terwijl dit toch leuk is voor aandeelhouders, maar Warren wil het niet. Hij vindt dividend uitkeren bij zijn bedrijf eerder negatief dan positief (voor de liefhebbers: hij schreef dit vorig jaar in zijn verslag).

Er zullen immers weinig aandeelhoudersvergaderingen zijn waar zo veel aandeelhouders zich melden. Volgens de berichten ruim 40.000 kwamen samen in een sporthal in Omaha. Ook zullen er weinig bedrijven zijn waar de topman met zoveel complimenten wordt overladen. Kritiek op Warren Buffett is er nauwelijks. Een voorstel van David Witt dat Berkshire dividend gaat betalen werd praktisch weggehoond door de aandeelhouders. Slechts 1,09% was voor dit voorstel. Terwijl dit toch leuk is voor aandeelhouders, maar Warren wil het niet. Hij vindt dividend uitkeren bij zijn bedrijf eerder negatief dan positief (voor de liefhebbers: hij schreef dit vorig jaar in zijn verslag).