Het aantal Amerikanen dat een of andere vorm van steun ontvangt, stijgt in sneltreinvaart. Bovendien is de kans groot dat ze zich nooit meer zullen kunnen losmaken van die steun. Anderzijds zijn er nog veel Amerikanen die gewoon verder leven door nog meer schulden aan te gaan.

Vroeg of laat zullen die schulden afbetaald moeten worden en dat zal een chaos veroorzaken zoals de Verenigde Staten er nog nooit eentje heeft gezien. Tijdens de Great Depression konden de meeste Amerikanen zichzelf nog min of meer behelpen, maar tegenwoordig is dat niet langer meer het geval.

Het aantal Amerikanen dat een of andere vorm van steun ontvangt, stijgt in sneltreinvaart. Bovendien is de kans groot dat ze zich nooit meer zullen kunnen losmaken van die steun. Anderzijds zijn er nog veel Amerikanen die gewoon verder leven door nog meer schulden aan te gaan. Vroeg of laat zullen die schulden afbetaald moeten worden en dat zal een chaos veroorzaken zoals de Verenigde Staten er nog nooit eentje heeft gezien. Tijdens de Great Depression konden de meeste Amerikanen zichzelf nog min of meer behelpen, maar tegenwoordig is dat niet langer meer het geval.