Zal 3D-printing ooit iets voorstellen en, zo ja, wat zal dat zijn? Jim Cramer is kort en krachtig in zijn oordeel: 3D-printing is de volgende zeepbel gedoemd om te mislukken. De bedrijven actief in de sector maken geen enkele kans om ooit winstgevend te worden. Dat geldt zelfs voor vlaggenschip Voxeljet.

Cramer heeft zijn standpunt nog verhard, want enkele weken geleden noemde hij 3D-printing nog een 'cult'. Inmiddels heeft hij kans gezien om de sector grondig te analyseren. Samen met organisch voedsel en cloud computing wordt 3D-printing nu gedegradeerd tot kort en goed een zeepbel.

Zal 3D-printing ooit iets voorstellen en, zo ja, wat zal dat zijn? Jim Cramer is kort en krachtig in zijn oordeel: 3D-printing is de volgende zeepbel gedoemd om te mislukken. De bedrijven actief in de sector maken geen enkele kans om ooit winstgevend te worden. Dat geldt zelfs voor vlaggenschip Voxeljet. Cramer heeft zijn standpunt nog verhard, want enkele weken geleden noemde hij 3D-printing nog een 'cult'. Inmiddels heeft hij kans gezien om de sector grondig te analyseren. Samen met organisch voedsel en cloud computing wordt 3D-printing nu gedegradeerd tot kort en goed een zeepbel.