Sommige analisten weigeren de aandelen uit de sector au serieux te nemen. De3-D printer aandelen op de beurs van Wall Street werden onlangs zwaar afgestraft, was dat terecht of niet terecht? Het antwoord op die vraag zullen we pas binnen enkele jaren weten.

ExOne was de sterkste daler, met een verlies van bijna 15%. BB&T verlaagde het advies voor dit aandeel van kopen naar houden, de analisten van de bank vrezen dat ExOne zichzelf niet zal verkocht blijven. Opvallend is ook het grote aantal short-posities in het aandeel. Ook in 3D Systems, een andere speler op de markt, staan grote short-posities open.

Sommige analisten weigeren de aandelen uit de sector au serieux te nemen. De3-D printer aandelen op de beurs van Wall Street werden onlangs zwaar afgestraft, was dat terecht of niet terecht? Het antwoord op die vraag zullen we pas binnen enkele jaren weten. ExOne was de sterkste daler, met een verlies van bijna 15%. BB&T verlaagde het advies voor dit aandeel van kopen naar houden, de analisten van de bank vrezen dat ExOne zichzelf niet zal verkocht blijven. Opvallend is ook het grote aantal short-posities in het aandeel. Ook in 3D Systems, een andere speler op de markt, staan grote short-posities open.