Op 21 vergaderen de ministers van Financiën van de Eurogroup opnieuw en ook naar de uitkomst van deze vergadering wordt met grote belangstelling uitgekeken. Mogelijk zal daar de beslissing vallen of Griekenland de volgende schijf van het hulpprogramma mag ontvangen.

De Europese ministers van Financiën zullen echter nauwlettend analyseren of Griekenland al dan niet vooruitgang heeft geboekt wat betreft het doorvoeren van de gevraagde hervormingen. Algemeen wordt verwacht dat Griekenland de volgende schijf aan hulp zal mogen ontvangen.

Op 21 vergaderen de ministers van Financiën van de Eurogroup opnieuw en ook naar de uitkomst van deze vergadering wordt met grote belangstelling uitgekeken. Mogelijk zal daar de beslissing vallen of Griekenland de volgende schijf van het hulpprogramma mag ontvangen. De Europese ministers van Financiën zullen echter nauwlettend analyseren of Griekenland al dan niet vooruitgang heeft geboekt wat betreft het doorvoeren van de gevraagde hervormingen. Algemeen wordt verwacht dat Griekenland de volgende schijf aan hulp zal mogen ontvangen.