Op basis van de economische cycli zou 2015 het jaar kunnen worden dat de bom in de VS barst. 2015 kan zodoende de hel op aarde worden voor de Verenigde Staten, zo waarschuwt Tyler Durden van Zero Hedge. Ook de daaropvolgende jaren beloven bijzonder moeilijk te worden.

In feite kan het land voor een hels decennium staan, waarbij alle rekeningen uit het verleden uiteindelijk betaald zullen moeten worden. Het uiteenspatten van de schuldenzeepbel zou de Amerikaanse economie in een diepe recessie storten, met grote sociale gevolgen.

Op basis van de economische cycli zou 2015 het jaar kunnen worden dat de bom in de VS barst. 2015 kan zodoende de hel op aarde worden voor de Verenigde Staten, zo waarschuwt Tyler Durden van Zero Hedge. Ook de daaropvolgende jaren beloven bijzonder moeilijk te worden. In feite kan het land voor een hels decennium staan, waarbij alle rekeningen uit het verleden uiteindelijk betaald zullen moeten worden. Het uiteenspatten van de schuldenzeepbel zou de Amerikaanse economie in een diepe recessie storten, met grote sociale gevolgen.