Toch anticipeert amper 18% van de beleggers crashgevaar in de komende maanden. Voor 2014 verwacht zelfs 36% van de Belgen dat het een beter beursjaar zal worden dan 2013. Amper 12% denkt dat de beurs volgend jaar met een minder gunstig gesternte te maken zal krijgen.

In de beleggingsvoorkeuren valt deze maand toch iets meer behoedzaamheid te bespeuren. Zo vindt slechts 20% van de beleggers het een goed moment om in meer risicovolle beleggingen te investeren. Liefst 39% van de Belgen ziet dat momenteel niet zitten.

Voor beleggen in minder risicovolle sectoren, zou vandaag 26% van de respondenten tekenen, wat ook een daling is t.o.v. de voorbije maanden. Maar hier blijven de sceptici met 19% wel in de minderheid.

Toch anticipeert amper 18% van de beleggers crashgevaar in de komende maanden. Voor 2014 verwacht zelfs 36% van de Belgen dat het een beter beursjaar zal worden dan 2013. Amper 12% denkt dat de beurs volgend jaar met een minder gunstig gesternte te maken zal krijgen. In de beleggingsvoorkeuren valt deze maand toch iets meer behoedzaamheid te bespeuren. Zo vindt slechts 20% van de beleggers het een goed moment om in meer risicovolle beleggingen te investeren. Liefst 39% van de Belgen ziet dat momenteel niet zitten. Voor beleggen in minder risicovolle sectoren, zou vandaag 26% van de respondenten tekenen, wat ook een daling is t.o.v. de voorbije maanden. Maar hier blijven de sceptici met 19% wel in de minderheid.