Op deze manier kan haar voortbestaan op lange termijn verzekerd worden. Dit houdt het management dan ook in gedachten terwijl het actief werkt aan de herstructurering van Port Pirie en aan de initiatieven die zijn bedacht naar aanleiding van de uitkomsten van de strategische evaluatie voor het smeltsegment, en ondersteund door een meer geavanceerde strategie op het gebied van marketing, inkoop en verkoop.

Daarnaast kijkt Nyrstar naar de resultaten van de strategische evaluatie van het mijnbouwsegment. Het management blijft de groepsstrategie uitvoeren en is er nog steeds van overtuigd dat de unieke industriële voetafdruk, het grondstoffenbezit en de commerciële focus een unieke kans bieden om waarde voor de aandeelhouders te creëren.

Op deze manier kan haar voortbestaan op lange termijn verzekerd worden. Dit houdt het management dan ook in gedachten terwijl het actief werkt aan de herstructurering van Port Pirie en aan de initiatieven die zijn bedacht naar aanleiding van de uitkomsten van de strategische evaluatie voor het smeltsegment, en ondersteund door een meer geavanceerde strategie op het gebied van marketing, inkoop en verkoop. Daarnaast kijkt Nyrstar naar de resultaten van de strategische evaluatie van het mijnbouwsegment. Het management blijft de groepsstrategie uitvoeren en is er nog steeds van overtuigd dat de unieke industriële voetafdruk, het grondstoffenbezit en de commerciële focus een unieke kans bieden om waarde voor de aandeelhouders te creëren.