Intussen is volgens professor Stefan Duchateau het patroon op de financiële markten duidelijk: aandelen in Europa en de VS gaan schommelend hoger. Obligatiemarkten gaan in beperkte mate lager, met uitzondering van Spanje, Ierland, Italië en de Aziatische zone.

Bij deze landen en regio's kunnen de "spreads" immers nog in enige mate verder afnemen, hetgeen de negatieve impact van rentestijgingen in de VS en (in beperktere mate) Duitsland zal helpen afzwakken. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Intussen is volgens professor Stefan Duchateau het patroon op de financiële markten duidelijk: aandelen in Europa en de VS gaan schommelend hoger. Obligatiemarkten gaan in beperkte mate lager, met uitzondering van Spanje, Ierland, Italië en de Aziatische zone. Bij deze landen en regio's kunnen de "spreads" immers nog in enige mate verder afnemen, hetgeen de negatieve impact van rentestijgingen in de VS en (in beperktere mate) Duitsland zal helpen afzwakken. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.