Janjuah verwacht een jaar vol uitdagingen, met een veel grotere volatiliteit, meer illiquiditeit en uiteraard ook sterkere negatieve krachten. Daardoor kunnen de beren in de loop van dit jaar opnieuw de bovenhand krijgen op de stieren, zodat we per saldo een negatieve beweging in de beurskoersen kunnen krijgen.

Maar zelfs in een moeilijke markt zijn opwaartse bewegingen mogelijk, waarbij zelfs tijdelijk nieuwe hoogtepunten neergezet kunnen worden. Het definitieve keerpunt zou er echter kunnen komen wanneer het QE-effect definitief is uitgewerkt, waarbij een berenmarkt kan ontstaan die tot diep in 2015 kan duren.

Janjuah verwacht een jaar vol uitdagingen, met een veel grotere volatiliteit, meer illiquiditeit en uiteraard ook sterkere negatieve krachten. Daardoor kunnen de beren in de loop van dit jaar opnieuw de bovenhand krijgen op de stieren, zodat we per saldo een negatieve beweging in de beurskoersen kunnen krijgen. Maar zelfs in een moeilijke markt zijn opwaartse bewegingen mogelijk, waarbij zelfs tijdelijk nieuwe hoogtepunten neergezet kunnen worden. Het definitieve keerpunt zou er echter kunnen komen wanneer het QE-effect definitief is uitgewerkt, waarbij een berenmarkt kan ontstaan die tot diep in 2015 kan duren.