Volgens Sam Stovall, analist van S&P Capital IQ, belooft 2014 een heel stuk woeliger geworden dan 2013. Dat heeft dan vooral te maken met het feit dat dit jaar een mid-election jaar is. Dergelijke jaren zijn volgens Stovall bijzonder kwetsbaar voor grote correcties.

Inmiddels is het aftellen naar de publicatie van de Amerikaanse bedrijfsresultaten, waarbij het startschot opnieuw wordt gegeven door aluminiumfabrikant Alcoa. Van de kwaliteit van de cijfers zal afhangen of de Amerikaanse beurzen de hausserit kunnen verder zetten.

Volgens Sam Stovall, analist van S&P Capital IQ, belooft 2014 een heel stuk woeliger geworden dan 2013. Dat heeft dan vooral te maken met het feit dat dit jaar een mid-election jaar is. Dergelijke jaren zijn volgens Stovall bijzonder kwetsbaar voor grote correcties. Inmiddels is het aftellen naar de publicatie van de Amerikaanse bedrijfsresultaten, waarbij het startschot opnieuw wordt gegeven door aluminiumfabrikant Alcoa. Van de kwaliteit van de cijfers zal afhangen of de Amerikaanse beurzen de hausserit kunnen verder zetten.