JC O'Hara, Chief Market Technician bij FBN Securities, is van mening dat de chart van Newmont Mining een bijzonder zwak plaatje toont. Het aandeel zit gevangen in een baisse-kanaal en niets laat vermoeden dat de neerwaarts gerichte trend snel doorbroken kan worden.

Wat geldt voor Newmont Mining, geldt ook voor de andere goudmijnaandelen en voor het goud zelf. 2014 kan een nog slechter jaar voor het goud en de goudmijnaandelen worden. O'Hara ziet op technische gronden de koers van Newmont Mining terugvallen richting 9 of 10 dollar.

JC O'Hara, Chief Market Technician bij FBN Securities, is van mening dat de chart van Newmont Mining een bijzonder zwak plaatje toont. Het aandeel zit gevangen in een baisse-kanaal en niets laat vermoeden dat de neerwaarts gerichte trend snel doorbroken kan worden. Wat geldt voor Newmont Mining, geldt ook voor de andere goudmijnaandelen en voor het goud zelf. 2014 kan een nog slechter jaar voor het goud en de goudmijnaandelen worden. O'Hara ziet op technische gronden de koers van Newmont Mining terugvallen richting 9 of 10 dollar.