Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking is de komst van 4 juli het signaal om een round up te maken van de situatie op de financiële markten. Het jaar is namelijk half en dus kan het geen kwaad om even terug te blikken. 2014 is tot dusver een positief jaar geweest op de financiële markten.

De S&P 500 is tot dusver met ongeveer 7% gestegen en dat is historisch gezien zeker geen slechte prestatie. De small caps zijn enigszins achtergebleven, maar anderzijds gaven de Europese beurzen en die van de groeimarkten eveneens acte de présence. Ook de Amerikaanse staatsobligaties deden het goed, het rendement is gedaald van 3 naar iets meer dan 2,50%.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking is de komst van 4 juli het signaal om een round up te maken van de situatie op de financiële markten. Het jaar is namelijk half en dus kan het geen kwaad om even terug te blikken. 2014 is tot dusver een positief jaar geweest op de financiële markten. De S&P 500 is tot dusver met ongeveer 7% gestegen en dat is historisch gezien zeker geen slechte prestatie. De small caps zijn enigszins achtergebleven, maar anderzijds gaven de Europese beurzen en die van de groeimarkten eveneens acte de présence. Ook de Amerikaanse staatsobligaties deden het goed, het rendement is gedaald van 3 naar iets meer dan 2,50%.