Dat bleek niet zo heel lang meer te zijn, want later dat jaar barstte de subprimecrisis in volle hevigheid uit. 2014 gelijkt sterk op 2007, zo waarschuwt Hugh Johnson van HJ Advisors. Johnson herlaas nog eens het interview dat Prince destijds gaf en stelde vast dat dezelfde risico's opnieuw aanwezig zijn.

De vastgoedmarkt is weer een zeepbel geworden en er worden weer op grote schaal beleggingsproducten met een grote leverage uitgegeven. De geschiedenis herhaalt zich volgens Johnson misschien niet altijd op dezelfde manier, maar waakzaamheid blijft niettemin geboden.

Dat bleek niet zo heel lang meer te zijn, want later dat jaar barstte de subprimecrisis in volle hevigheid uit. 2014 gelijkt sterk op 2007, zo waarschuwt Hugh Johnson van HJ Advisors. Johnson herlaas nog eens het interview dat Prince destijds gaf en stelde vast dat dezelfde risico's opnieuw aanwezig zijn. De vastgoedmarkt is weer een zeepbel geworden en er worden weer op grote schaal beleggingsproducten met een grote leverage uitgegeven. De geschiedenis herhaalt zich volgens Johnson misschien niet altijd op dezelfde manier, maar waakzaamheid blijft niettemin geboden.