Met een enorme klap barstte de bom en de gevolgen van de crisis die we toen beleefden, zijn nog altijd niet verteerd. 2014 begint verdacht sterk te lijken op 2007. De beurskoersen vieren opnieuw feest, zowel de Dow Jones als de S&P 500 hebben nieuwe recordniveaus laten optekenen.

Een ander punt van gelijkenis is dat de overheden ons blijven vertellen dat er niets aan de hand is, we hoeven ons nergens ongerust over maken. Maar er dreigen opnieuw een paar zeepbellen op ontploffen te staan, waardoor we nogmaals met een grote economische crisis geconfronteerd zouden worden.

Met een enorme klap barstte de bom en de gevolgen van de crisis die we toen beleefden, zijn nog altijd niet verteerd. 2014 begint verdacht sterk te lijken op 2007. De beurskoersen vieren opnieuw feest, zowel de Dow Jones als de S&P 500 hebben nieuwe recordniveaus laten optekenen. Een ander punt van gelijkenis is dat de overheden ons blijven vertellen dat er niets aan de hand is, we hoeven ons nergens ongerust over maken. Maar er dreigen opnieuw een paar zeepbellen op ontploffen te staan, waardoor we nogmaals met een grote economische crisis geconfronteerd zouden worden.