De Duitsers worden stap voor stap gedwongen om een verdeling van de schuld te aanvaarden, wat niet alleen een impact zal hebben op de kredietnotering van Duitsland, maar ook op hun exportcijfers.

De bank voorspelt dat de pijnlijk hoge werkloosheidcijfers en tanende groei de Club Med zal aanzetten om sterker aan te dringen op allesomvattende ingrepen van de ECB, naar het model van de US Fed.

De directie van de ECB heeft de meerderheid voor het drukken van geld, waardoor het contingent van de Duitse Bundesbank erg geïsoleerd is.

Saxo Bank is steeds bezorgder dat het niet naleven van het EU-Verdrag opnieuw over het hoofd zal worden gezien wanneer de werkloosheid in heel Europa de komende maanden blijft stijgen.

De Duitsers worden stap voor stap gedwongen om een verdeling van de schuld te aanvaarden, wat niet alleen een impact zal hebben op de kredietnotering van Duitsland, maar ook op hun exportcijfers. De bank voorspelt dat de pijnlijk hoge werkloosheidcijfers en tanende groei de Club Med zal aanzetten om sterker aan te dringen op allesomvattende ingrepen van de ECB, naar het model van de US Fed. De directie van de ECB heeft de meerderheid voor het drukken van geld, waardoor het contingent van de Duitse Bundesbank erg geïsoleerd is. Saxo Bank is steeds bezorgder dat het niet naleven van het EU-Verdrag opnieuw over het hoofd zal worden gezien wanneer de werkloosheid in heel Europa de komende maanden blijft stijgen.