Haar christendemocratische partij ligt namelijk voorop in de polls. Het probleem is echter dat haar coalitiepartner de klappen zal moeten opvangen. Daardoor dreigt er een rood-groene coalitie aan de macht te komen onder leiding van de socialist Peer Steinbrück.

Duitsland zal n een recessie belanden en dat op een moment dat de rekening voor de Europese schuldencrisis wordt bezorgd. Columnist Matthew Lynn stelt dat het land daardoor zijn status van veilige haven dreigt te verliezen, waardoor de successtory achter de rug zou kunnen zijn.

Haar christendemocratische partij ligt namelijk voorop in de polls. Het probleem is echter dat haar coalitiepartner de klappen zal moeten opvangen. Daardoor dreigt er een rood-groene coalitie aan de macht te komen onder leiding van de socialist Peer Steinbrück. Duitsland zal n een recessie belanden en dat op een moment dat de rekening voor de Europese schuldencrisis wordt bezorgd. Columnist Matthew Lynn stelt dat het land daardoor zijn status van veilige haven dreigt te verliezen, waardoor de successtory achter de rug zou kunnen zijn.