Deze verdere daling is volgens Arnaud Delaunay van Leleux wel minder sterk dan in 2012 toen de automarkt met 8,2% terugliep. Wat meer is : in de laatste vier maanden van 2013 was er een groei van de verkopen en in januari van dit jaar steeg de verkoop van nieuwe wagens met 5,5%.

Meer in detail zien we in de cijfers van januari een stijging met 13% voor Renault en het instapmerk Dacia kent zelfs een groei van de inschrijvingen met maar liefst 38,9%.

De economische activiteit in Europa is in de laatste maanden van 2013 versneld en deze dynamiek komt de autobouwers die sterk aanwezig zijn op het Oude Continent (zoals Renault) zeker ten goede. Arnaud Delaunay heeft een neutraal advies.

Deze verdere daling is volgens Arnaud Delaunay van Leleux wel minder sterk dan in 2012 toen de automarkt met 8,2% terugliep. Wat meer is : in de laatste vier maanden van 2013 was er een groei van de verkopen en in januari van dit jaar steeg de verkoop van nieuwe wagens met 5,5%. Meer in detail zien we in de cijfers van januari een stijging met 13% voor Renault en het instapmerk Dacia kent zelfs een groei van de inschrijvingen met maar liefst 38,9%. De economische activiteit in Europa is in de laatste maanden van 2013 versneld en deze dynamiek komt de autobouwers die sterk aanwezig zijn op het Oude Continent (zoals Renault) zeker ten goede. Arnaud Delaunay heeft een neutraal advies.