Politici liegen, maken aan de lopende band vergissingen en zetten beleggers aan de lopende band op het verkeerde spoor. Zo is het een wijdverbreid misverstand dat de Europese crisis geen gevolgen gaat hebben voor de Amerikaanse economie.

Europa is en blijft de grootste economie in de wereld. Wanneer Europa in de problemen raakt, zal dit zonder enige twijfel gevolgen hebben voor de Amerikaanse economie.

Kies voor 'real assets' zoals grondstoffen (Jim Rogers)

De bekende belegger Jim Rogers is van mening dat volgend jaar vanuit financieel standpunt zo mogelijk zelfs nog pijnlijker gaat worden dan dit jaar.

Zowel de Bank of England als de Bank of Japan en de Federal Reserve drukken geld en dat betekent dat papieren geld in de toekomst hoe dan ook aan waarde gaat verliezen.

Kies voor 'real assets' zoals grondstoffen, zo luidt dan ook het advies van Jim Rogers. Hij geeft daarbij de voorkeur aan zilver boven goud, omdat de goudprijs veel te hard is gestegen.

Politici liegen, maken aan de lopende band vergissingen en zetten beleggers aan de lopende band op het verkeerde spoor. Zo is het een wijdverbreid misverstand dat de Europese crisis geen gevolgen gaat hebben voor de Amerikaanse economie. Europa is en blijft de grootste economie in de wereld. Wanneer Europa in de problemen raakt, zal dit zonder enige twijfel gevolgen hebben voor de Amerikaanse economie. Kies voor 'real assets' zoals grondstoffen (Jim Rogers) De bekende belegger Jim Rogers is van mening dat volgend jaar vanuit financieel standpunt zo mogelijk zelfs nog pijnlijker gaat worden dan dit jaar. Zowel de Bank of England als de Bank of Japan en de Federal Reserve drukken geld en dat betekent dat papieren geld in de toekomst hoe dan ook aan waarde gaat verliezen. Kies voor 'real assets' zoals grondstoffen, zo luidt dan ook het advies van Jim Rogers. Hij geeft daarbij de voorkeur aan zilver boven goud, omdat de goudprijs veel te hard is gestegen.