Anderzijds bleven de verhandelde volumes relatief dun, de kleine beleggers hebben de aandelenbeurs nog altijd niet herontdekt. Op jaarbasis was er een stevige winst voor de Standard & Poor's 500, die 11,70% boven het niveau van 1 januari eindigde.

De sector die het best presteerde, was die van de bouw. Alle aandelen die iets te maken hebben met huizenbouw, lagen goed op koers. Daarmee werd geanticipeerd op een verwacht herstel van de vastgoedmarkt, herstel dat zich in de tweede helft van het jaar inderdaad doorzette.

Anderzijds bleven de verhandelde volumes relatief dun, de kleine beleggers hebben de aandelenbeurs nog altijd niet herontdekt. Op jaarbasis was er een stevige winst voor de Standard & Poor's 500, die 11,70% boven het niveau van 1 januari eindigde. De sector die het best presteerde, was die van de bouw. Alle aandelen die iets te maken hebben met huizenbouw, lagen goed op koers. Daarmee werd geanticipeerd op een verwacht herstel van de vastgoedmarkt, herstel dat zich in de tweede helft van het jaar inderdaad doorzette.