Ze gaven met andere woorden de voorkeur aan behoud van hun kapitaal, rendement kwam op de eerste plaats. Een onderzoek bij 60 family offices wees uit dat het gemiddelde rendement op het fortuin van de rijken nog slechts een kwart bedroeg van vorig jaar.

Gemiddeld bedroeg dat rendement voor de superrijken 3,60%, waar algemeen een objectief van 8% wordt vooropgesteld. Bij de categorie daaronder - wel nog rijk maar niet meer superrijk - bedroeg dat rendement nog 2% in plaats van de vooropgestelde 5%.

Ze gaven met andere woorden de voorkeur aan behoud van hun kapitaal, rendement kwam op de eerste plaats. Een onderzoek bij 60 family offices wees uit dat het gemiddelde rendement op het fortuin van de rijken nog slechts een kwart bedroeg van vorig jaar. Gemiddeld bedroeg dat rendement voor de superrijken 3,60%, waar algemeen een objectief van 8% wordt vooropgesteld. Bij de categorie daaronder - wel nog rijk maar niet meer superrijk - bedroeg dat rendement nog 2% in plaats van de vooropgestelde 5%.