Daarna kan echter hoop de bovenhand halen, waardoor de beurskoersen zich kunnen herstellen. Peter Oppenheimer, chief European equity strategist bij Goldman Sachs, is van mening dat op de huidige koersniveaus het recessiegevaar nog niet volledig is ingecalculeerd.

De timing van het herstel op de Europese beurzen is echter moeilijk, veel zal afhangen van de politieke ontwikkelingen. Er zou sprake zijn van een korte maar hevige recessie en het zal van de beleidsmakers afhangen of die inderdaad wel degelijk kort zou zijn.

Daarna kan echter hoop de bovenhand halen, waardoor de beurskoersen zich kunnen herstellen. Peter Oppenheimer, chief European equity strategist bij Goldman Sachs, is van mening dat op de huidige koersniveaus het recessiegevaar nog niet volledig is ingecalculeerd. De timing van het herstel op de Europese beurzen is echter moeilijk, veel zal afhangen van de politieke ontwikkelingen. Er zou sprake zijn van een korte maar hevige recessie en het zal van de beleidsmakers afhangen of die inderdaad wel degelijk kort zou zijn.