Fisher is bovendien ook een bekende Forbes columnist. Het wordt volgens hem een up-a-little year en down-a-little year, of met andere woorden een jaar zonder duidelijke bewegingen.

In die zin kan 2011 een overgangsjaar worden, waarna de rally in 2012 kan worden verder gezet. Mogelijk krijgen we een grote volatiliteit, waar alleen short-term traders mee kunnen leren leven.

Een aantal sectoren genieten de voorkeur van Fisher: materials, industrials, consumer discretionary, energy en technology. Sommige van deze sectoren hebben al beter gepresteerd dan het marktgemiddelde.

Fisher is bovendien ook een bekende Forbes columnist. Het wordt volgens hem een up-a-little year en down-a-little year, of met andere woorden een jaar zonder duidelijke bewegingen. In die zin kan 2011 een overgangsjaar worden, waarna de rally in 2012 kan worden verder gezet. Mogelijk krijgen we een grote volatiliteit, waar alleen short-term traders mee kunnen leren leven. Een aantal sectoren genieten de voorkeur van Fisher: materials, industrials, consumer discretionary, energy en technology. Sommige van deze sectoren hebben al beter gepresteerd dan het marktgemiddelde.