Dat is 31% meer dan het jaar voordien en 26% meer dan het gemiddelde over de voorbije 10 jaar. Verwacht wordt dat het inkomen van de Amerikaanse boeren ook dit jaar zal stijgen.

De Kansas City Federal Reserve Bank verwacht dat met name de export de prijzen voor landbouwproducten gaat ondersteunen. De voorraden aan graan en sojabanen zijn laag en kunnen onvoldoende zijn om de wereldwijd groeiende vraag te voldoen.

Volgens de Kansas City Federal Reserve Bank is de Verenigde Staten in toenemende mate de leverancier van de laatste hoop op de markten voor landbouwproducten geworden.

Dat is 31% meer dan het jaar voordien en 26% meer dan het gemiddelde over de voorbije 10 jaar. Verwacht wordt dat het inkomen van de Amerikaanse boeren ook dit jaar zal stijgen. De Kansas City Federal Reserve Bank verwacht dat met name de export de prijzen voor landbouwproducten gaat ondersteunen. De voorraden aan graan en sojabanen zijn laag en kunnen onvoldoende zijn om de wereldwijd groeiende vraag te voldoen. Volgens de Kansas City Federal Reserve Bank is de Verenigde Staten in toenemende mate de leverancier van de laatste hoop op de markten voor landbouwproducten geworden.