De verwachting is dat 2009 een lastig jaar wordt met, naast felle concurrentie en druk van de regelgeving, een ongunstig economisch klimaat, waarvan de draagwijdte van de impact moeilijk te voorspellen is.

Tot hiertoe heeft de Consumer Business Unit geen beduidende impact van de vertragende economie ondervonden, terwijl bij de Enterprise Business Unit de eerste effecten voelbaar werden.

Op dit ogenblik is de beste raming voor het volledige jaar 2009:
§ Een opbrengstendaling voor de volledige Groep met ca. -1%.
§ Een ebitdamarge tussen 32%-33%.
§ De capexniveaus zullen op 10-11% van de Groepsopbrengsten worden gehouden.

De verwachting is dat 2009 een lastig jaar wordt met, naast felle concurrentie en druk van de regelgeving, een ongunstig economisch klimaat, waarvan de draagwijdte van de impact moeilijk te voorspellen is.Tot hiertoe heeft de Consumer Business Unit geen beduidende impact van de vertragende economie ondervonden, terwijl bij de Enterprise Business Unit de eerste effecten voelbaar werden. Op dit ogenblik is de beste raming voor het volledige jaar 2009: § Een opbrengstendaling voor de volledige Groep met ca. -1%. § Een ebitdamarge tussen 32%-33%. § De capexniveaus zullen op 10-11% van de Groepsopbrengsten worden gehouden.