Door dit dagelijks te doen komt er een lijn erbij op de grafiek. Vanzelfsprekend is volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer die lijn fors aan het dalen.

Vorig jaar juni was het 200 daags gemiddelde voor de StoXX50 nog 3450. Afgelopen vrijdag was dit 2136. De StoXX50 sloot zelfs op 2192.

Derhalve is de koers hoger dan het voortschrijdende gemiddelde. Een eerste doorbraak kwam overigens begin juni.

Het 200 daags gemiddelde daalt nog altijd snel. Immers 200 (beurs) dagen geleden was het nog eind maart. De forse dalingen van afgelopen zomer en van begin dit jaar blijven derhalve nog wel even doorwegen.

Pas over een viertal maanden valt te verwachten dat het 200 daags gemiddelde gaat stijgen. Voor de ware volger van deze index is dat volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer het ultieme koopsignaal.

Door dit dagelijks te doen komt er een lijn erbij op de grafiek. Vanzelfsprekend is volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer die lijn fors aan het dalen. Vorig jaar juni was het 200 daags gemiddelde voor de StoXX50 nog 3450. Afgelopen vrijdag was dit 2136. De StoXX50 sloot zelfs op 2192. Derhalve is de koers hoger dan het voortschrijdende gemiddelde. Een eerste doorbraak kwam overigens begin juni. Het 200 daags gemiddelde daalt nog altijd snel. Immers 200 (beurs) dagen geleden was het nog eind maart. De forse dalingen van afgelopen zomer en van begin dit jaar blijven derhalve nog wel even doorwegen. Pas over een viertal maanden valt te verwachten dat het 200 daags gemiddelde gaat stijgen. Voor de ware volger van deze index is dat volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer het ultieme koopsignaal.