Dat is beduidend hoger dan waar de markt van uitging (analistenconsensus van 1,1%). Met name in het kruidenierssegment bleef de trend sterk.

In het hele boekjaar, dat eindigde op 31 januari, namen de verkopen in winkels die langer dan een jaar open zijn met 2,8% toe. De totale omzet dikte met meer dan 6% aan tot USD 401 miljard.

De analisten van ABN Amro merkten op dat Wal-Mart de tegenvallende verkopen in december de rug toe heeft gekeerd.

Consumenten keren terug naar de keten om hun dagelijkse benodigheden te kopen, en daar staat het concern sterk gezien hun prijskracht. De volledige resultaten van Wal-Mart worden op 17 februari gepubliceerd, ABN Amro is koper.

Dat is beduidend hoger dan waar de markt van uitging (analistenconsensus van 1,1%). Met name in het kruidenierssegment bleef de trend sterk. In het hele boekjaar, dat eindigde op 31 januari, namen de verkopen in winkels die langer dan een jaar open zijn met 2,8% toe. De totale omzet dikte met meer dan 6% aan tot USD 401 miljard. De analisten van ABN Amro merkten op dat Wal-Mart de tegenvallende verkopen in december de rug toe heeft gekeerd.Consumenten keren terug naar de keten om hun dagelijkse benodigheden te kopen, en daar staat het concern sterk gezien hun prijskracht. De volledige resultaten van Wal-Mart worden op 17 februari gepubliceerd, ABN Amro is koper.