16 januari 2013 was namelijk een dag van levensbelang voor de goudprijs, aldus Williams. Die dag formuleerde de Duitse centrale bank namelijk voor het eerst de vraag om haar goudvoorraad terug te krijgen. Tot op de dag van vandaag is dat goud nog niet teruggekeerd in de kluizen van de Bundesbank.

Die begint steeds bozer te worden over het gedrag van vooral de Amerikanen, die het hun toevertrouwde goud blijkbaar hebben geleased of verkocht. Daarbij wordt makkelijkheidshalve over het hoofd gezien dat dit goud eigendom was van de Duitse bevolking, zelfs de Duitse centrale bank was alleen bewaarder van dit goud.

16 januari 2013 was namelijk een dag van levensbelang voor de goudprijs, aldus Williams. Die dag formuleerde de Duitse centrale bank namelijk voor het eerst de vraag om haar goudvoorraad terug te krijgen. Tot op de dag van vandaag is dat goud nog niet teruggekeerd in de kluizen van de Bundesbank. Die begint steeds bozer te worden over het gedrag van vooral de Amerikanen, die het hun toevertrouwde goud blijkbaar hebben geleased of verkocht. Daarbij wordt makkelijkheidshalve over het hoofd gezien dat dit goud eigendom was van de Duitse bevolking, zelfs de Duitse centrale bank was alleen bewaarder van dit goud.