Het resultatenseizoen is in Europa nog minder ver gevorderd, want slechts 15% van de ondernemingen maakte de resultaten bekend.

Per saldo liggen de actuele winsten onder de door analisten getaxeerde. De teleurstellingen zitten hier bij basismaterialen, technologie, telecom en consument basis.

Opvallend is dat in beide regio's de omzetten minder teleurstellen. In de vooruitzichten waren ondernemingen uiterst voorzichtig. Analisten zijn dat (nog) niet.

De verwachte winstgroei voor dit jaar bedraagt 10% voor dit jaar en voor 11% in 2013 voor beide regio's.

Het resultatenseizoen is in Europa nog minder ver gevorderd, want slechts 15% van de ondernemingen maakte de resultaten bekend. Per saldo liggen de actuele winsten onder de door analisten getaxeerde. De teleurstellingen zitten hier bij basismaterialen, technologie, telecom en consument basis. Opvallend is dat in beide regio's de omzetten minder teleurstellen. In de vooruitzichten waren ondernemingen uiterst voorzichtig. Analisten zijn dat (nog) niet. De verwachte winstgroei voor dit jaar bedraagt 10% voor dit jaar en voor 11% in 2013 voor beide regio's.