Marc Chandler, chief currency strategist bij Brown Brothers Harriman, is van mening dat de werkloosheidscijfers elke maand nog meer aan belang winnen. Er wordt namelijk uitgekeken naar het moment dat de jobcreatie opnieuw versnelt.

Voor januari wordt uitgekeken naar de creatie van 136.000 nieuwe jobs, maar eens te meer lopen de prognoses van de analisten nogal sterk uiteen. De VS-arbeidsmarkt wordt namelijk nog steeds door onzekerheid gekenmerkt.

Ook belangrijk is op het einde van de week de bijeenkomst van de Europese ministers van Financiën. Maar eerst is het woensdag uitkijken naar het ADP private sector employment rapport.

Marc Chandler, chief currency strategist bij Brown Brothers Harriman, is van mening dat de werkloosheidscijfers elke maand nog meer aan belang winnen. Er wordt namelijk uitgekeken naar het moment dat de jobcreatie opnieuw versnelt. Voor januari wordt uitgekeken naar de creatie van 136.000 nieuwe jobs, maar eens te meer lopen de prognoses van de analisten nogal sterk uiteen. De VS-arbeidsmarkt wordt namelijk nog steeds door onzekerheid gekenmerkt. Ook belangrijk is op het einde van de week de bijeenkomst van de Europese ministers van Financiën. Maar eerst is het woensdag uitkijken naar het ADP private sector employment rapport.