Harris Interactive organiseerde een poll op vraag van Yodlee, een financieel software bedrijf. Daaruit bleek dat bijna de helft van de inwoners van de Verenigde Staten wel eens van Bitcoin hadden gehoord. 13% van de Amerikanen verkiest zelfs Bitcoin over goud.

De steun voor deze cryptocurrency was uiteraard het grootst bij de jeugd. In de leeftijdsgroep van 18 tot 34 jaar was er zelfs 20% dat Bitcoin boven goud zou verkiezen. Hierbij wel de opmerking dat de argwaan van de beleggers tegenover het goud recent sterk is toegenomen.

Harris Interactive organiseerde een poll op vraag van Yodlee, een financieel software bedrijf. Daaruit bleek dat bijna de helft van de inwoners van de Verenigde Staten wel eens van Bitcoin hadden gehoord. 13% van de Amerikanen verkiest zelfs Bitcoin over goud. De steun voor deze cryptocurrency was uiteraard het grootst bij de jeugd. In de leeftijdsgroep van 18 tot 34 jaar was er zelfs 20% dat Bitcoin boven goud zou verkiezen. Hierbij wel de opmerking dat de argwaan van de beleggers tegenover het goud recent sterk is toegenomen.