Burgers die hun belastingen aangeven via een mandataris, kunnen dat nog tot en met 14 november. De deadline is opnieuw verschoven door aanhoudende problemen bij Fedict, het ICT-platform voor de federale elektronische applicaties zoals Tax-on-web. Dat is vrijdag vernomen bij het kabinet van de minister van Financiën.

Volgens het kabinet had het platform vorige week "verschillende onderbrekingen". De belastingaangifte via mandataris, een boekhouder, moest aanvankelijk ten laatste 31 oktober gebeuren. Vorige week werd dat al uitgesteld tot en met 7 november. (Belga/NS)

Burgers die hun belastingen aangeven via een mandataris, kunnen dat nog tot en met 14 november. De deadline is opnieuw verschoven door aanhoudende problemen bij Fedict, het ICT-platform voor de federale elektronische applicaties zoals Tax-on-web. Dat is vrijdag vernomen bij het kabinet van de minister van Financiën.Volgens het kabinet had het platform vorige week "verschillende onderbrekingen". De belastingaangifte via mandataris, een boekhouder, moest aanvankelijk ten laatste 31 oktober gebeuren. Vorige week werd dat al uitgesteld tot en met 7 november. (Belga/NS)