De termijn voor de aangifte van de personenbelasting in tax-on-web door boekhouders wordt opnieuw verlengd, tot en met 6 november. Dat kondigt minister van Financiën Johan Van Overtveldt aan op Twitter.

De voorbije dagen waren er herhaaldelijk zware technische problemen met het tax-on-web-platform. Zelfstandigenorganisaties Unizo en NSZ drongen aan op nieuw uitstel van de deadline. Van Overtveldt had eerder al de termijn verlengd, van 26 naar 31 oktober, en nu komt er dus een nieuw uitstel, tot en met 6 november.

De termijn voor de aangifte van de personenbelasting in tax-on-web door boekhouders wordt opnieuw verlengd, tot en met 6 november. Dat kondigt minister van Financiën Johan Van Overtveldt aan op Twitter. De voorbije dagen waren er herhaaldelijk zware technische problemen met het tax-on-web-platform. Zelfstandigenorganisaties Unizo en NSZ drongen aan op nieuw uitstel van de deadline. Van Overtveldt had eerder al de termijn verlengd, van 26 naar 31 oktober, en nu komt er dus een nieuw uitstel, tot en met 6 november.