Op bankshopper.be kunnen bezoekers de voorwaarden en producten van financiële dienstverleners tegen elkaar afwegen. Al verschillende jaren organiseert de vergelijkingssite aan de hand van een enquête ook een verkiezing van 'Bank van het Jaar'.

Aan de editie van dit jaar namen volgens bankshopper 98 546 mensen deel. Om de winnaar te bepalen werd rekening gehouden met enkele algemene criteria, zoals service en digitalisering, maar ook met de beoordeling die de bank van de stemmers kreeg voor de volgende zes categorieën: Hypotheek van het Jaar, Autolening van het Jaar, Zichtrekening van het Jaar, Spaarrekening van het Jaar, App van het Jaar en Persoonlijke lening van het Jaar.

Dit jaar gaat de prijs dus naar KBC. Op de tweede plaats volgt Argenta, terwijl BNP Paribas Fortis, de laureaat van vorig jaar, de top 3 vervolledigt. Naast KBC viel ook Bolero in de prijzen. Voor de vijfde keer op rij werd de onlinebroker immers verkozen tot 'Broker van het Jaar'.

Op bankshopper.be kunnen bezoekers de voorwaarden en producten van financiële dienstverleners tegen elkaar afwegen. Al verschillende jaren organiseert de vergelijkingssite aan de hand van een enquête ook een verkiezing van 'Bank van het Jaar'. Aan de editie van dit jaar namen volgens bankshopper 98 546 mensen deel. Om de winnaar te bepalen werd rekening gehouden met enkele algemene criteria, zoals service en digitalisering, maar ook met de beoordeling die de bank van de stemmers kreeg voor de volgende zes categorieën: Hypotheek van het Jaar, Autolening van het Jaar, Zichtrekening van het Jaar, Spaarrekening van het Jaar, App van het Jaar en Persoonlijke lening van het Jaar.Dit jaar gaat de prijs dus naar KBC. Op de tweede plaats volgt Argenta, terwijl BNP Paribas Fortis, de laureaat van vorig jaar, de top 3 vervolledigt. Naast KBC viel ook Bolero in de prijzen. Voor de vijfde keer op rij werd de onlinebroker immers verkozen tot 'Broker van het Jaar'.