Apple is na maandag nu 700 miljard dollar waard en bevestigt zo zijn status als waardevolste onderneming ter wereld. Google volgt al op geruime afstand met een waarde van 573 miljard dollar.

Apple kon verrassend goede verkoopcijfers voorleggen tijdens de afgelopen eindejaarsperiode. Vooral de iPhone 7 bleek een schot in de roos te zijn. Dat de gemiddelde prijs van de verkochte Apple-toestellen hoger lag dan het jaar voordien gaf de beleggers het vertrouwen in Apple terug.

De komst van de iPhone 8 zal de verkoop nog meer stimuleren, hoewel er behalve op het vlak van design niet veel verandert, verwachten experts.

Apple is na maandag nu 700 miljard dollar waard en bevestigt zo zijn status als waardevolste onderneming ter wereld. Google volgt al op geruime afstand met een waarde van 573 miljard dollar. Apple kon verrassend goede verkoopcijfers voorleggen tijdens de afgelopen eindejaarsperiode. Vooral de iPhone 7 bleek een schot in de roos te zijn. Dat de gemiddelde prijs van de verkochte Apple-toestellen hoger lag dan het jaar voordien gaf de beleggers het vertrouwen in Apple terug. De komst van de iPhone 8 zal de verkoop nog meer stimuleren, hoewel er behalve op het vlak van design niet veel verandert, verwachten experts.