De overgrote meerderheid van de groene leningen - 85 procent - ging naar klanten die zonnepanelen wilden installeren. Een kwart van de aanvragen kwam uit de provincie Antwerpen, het gemiddelde bedrag van de lening (met een tarief van 1,29 procent) bedroeg 9.500 euro.

Het aantal renovatieleningen lag bijna twee derde hoger dan in de periode maart-september vorig jaar.

En ook de fietsleningen zitten in de lift bij KBC. Eind september waren er 40 procent meer afgesloten dan een jaar eerder. Een derde ging naar inwoners van de provincie Antwerpen. Gemiddeld werd 3.300 euro geleend voor de aankoop van een fiets.

De overgrote meerderheid van de groene leningen - 85 procent - ging naar klanten die zonnepanelen wilden installeren. Een kwart van de aanvragen kwam uit de provincie Antwerpen, het gemiddelde bedrag van de lening (met een tarief van 1,29 procent) bedroeg 9.500 euro. Het aantal renovatieleningen lag bijna twee derde hoger dan in de periode maart-september vorig jaar. En ook de fietsleningen zitten in de lift bij KBC. Eind september waren er 40 procent meer afgesloten dan een jaar eerder. Een derde ging naar inwoners van de provincie Antwerpen. Gemiddeld werd 3.300 euro geleend voor de aankoop van een fiets.