Ilse De Witte

Als grote bedrijven zoals Picanol in het nieuws komen met cyberaanvallen, spinnen verkopers van cyberverzekeringen daar garen bij. Maar zijn bedrijven en gezinnen wel gebaat bij zo'n verzekering?

Trends
Uit het magazine
Patrick Claerhout

De Nationale Bank zet het licht op groen voor NewB. De kans is groot dat de ECB dit positief advies volgt, en dat NewB tegen medio dit jaar bankactiviteiten kan opstarten. Het businessplan voorziet dat de nieuwe bank tegen 2024 rendabel is. Hoe denkt NewB dit te klaren?

Roel Van Espen

Een brand-, auto- en familiale verzekering voorziet vaak in een extra dekking voor rechtsbijstand. Maar u kunt daarvoor ook een afzonderlijke polis afsluiten. Die levert u mogelijk zelfs een fiscaal voordeel op.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks het meest recente nieuws over de beurs en geldzaken in uw mailbox! Met tips op vlak van sparen, beleggen, wonen, belastingen en pensioen

Trends Top

Vind bedrijfsinformatie:

Zoeken

Partner content

Partner content

Trends Moneytalk Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Trends Moneytalk. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Gocar.be

Immovlan.be