3 Belgische biotechaandelen om naar uit te kijken in 2015

3 Belgische biotechaandelen om naar uit te kijken in 2015

De koersevolutie van biotechaandelen is vaak extreem positief of negatief, bij het bekendmaken van studieresultaten of de eerste verkoopcijfers. We bespreken drie Belgische biotechbedrijven die koersgevoelig nieuws zullen brengen in 2015.


Wat is belangrijk bij beleggen in 2015?

Wat is belangrijk bij beleggen in 2015?

De waarom vraag, ik herhaal hem nog een keer omdat deze oh zo belangrijk is. Beleggen en welk instrument kiezen, wordt een stuk eenvoudiger als we weten wat belangrijk is. Waarom we beleggen en welke zaken we beter eerst regelen. Je boekt toch ook niet eerst een vliegticket om daarna pas jezelf af te vragen waar je naar op reis gaat...Goud schenken volgens de regels van de kunst

Goud schenken volgens de regels van de kunst

Sinds de fameuze bankencrisis wordt vaak een stukje van het vermogen belegd in goud. Doorgaans gaat het dan om fysiek goud, dus goudstaven of gouden munten. Maar hoe ga je juist te werk als je goud wil schenken?3 reacties

Hedgefund en TINA ...

Hedgefund en TINA ...

Cash, obligaties of aandelen. Het klassieke aanbod financiële instrumenten en mogelijkheden is allang veel groter. Een aandelenfonds belegt in aandelen. Een obligatiefonds in obligaties. En een hedgefonds in... Wat doe je beter niet als je op zoek gaat naar rendement maar ook veiligheid.


Goedkope opkomende markten

Goedkope opkomende markten

De jongste maanden en zelfs al enkele jaren is de berichtgeving rond de groeilanden verre van eenduidig positief, integendeel. Toch zijn er aantal argumenten die aangeven dat dergelijke markten aantrekkelijke beleggingsregio kunnen worden.Beleg jij omdat iedereen het doet?

Beleg jij omdat iedereen het doet?

Waarop baseer jij je beleggingsbeslissingen? Volg je zonder na te denken de rest? Dan ben je niet alleen: kuddegedrag is ook beleggers niet vreemd.


Profiteer van het goedkope zilver

Profiteer van het goedkope zilver

De fikse daling van de goudprijs werd enkel overtroffen door de nog grotere terugval van zilver. Beleggers kunnen hierop inspelen met een zilveraandeel.


Nikkei sluit week af met forse winst

Nikkei sluit week af met forse winst

Japanse beleggers die gebruik maakten van de daling van de Japanse yen om aandelen van de Japanse exportbedrijven te kopen, liggen aan de basis van de sterke prestaties van de de aandelenbeurs in Tokio.


Hoe inspelen op het succes van het Internet der dingen

Hoe inspelen op het succes van het Internet der dingen

De analisten van Morgan Stanley hebben het potentieel van de ontwikkeling van het Internet of Things bestudeerd. Daarnaast hebben ze ook de bedrijven geïdentificeerd die er het meeste baat bij kunnen hebben.2 reacties